|
|
|
02-05-2011, 20:07
|
#1 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Gram na : Elektryk, Wokal
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
Postawił: 70
|
Koszmary
Ciekawi mnie czy tylko ja miewam praktycznie co noc koszmary  Ten temat służy do tego żeby o nich opowiedzieć.Ciekawi mnie czy ktoś z forum miał koszmar przez który obudził się z mokrym łóżkiem  oczywiście to żart. Jeżeli ktoś miał okropny koszmar który pamięta zapraszam do wypowiedzenia się .png) Ja mogę powiedzieć że tej nocy śniła mi się fontanna która stoi w parku obok mojego bloku, tylko że z fontanny lała się krew a w niej pływały ciała... Niestety zryta psychika
|
|
Mortasable regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 20:15
|
#2 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: hard rock, rock, heavy metal
Gram na : zdarzyło się grać na gitarze :)
Panel Piwny:
Otrzymał:
8 za 2 wypowiedzi
Postawił: 1
|
Oj, mnie tez to dotyczy. Bardzo często śni mi się II wojna światowa, albo ogólnie jakieś walki bądź koniec świata. Raz śniło mi się, że stoję na rufie U-BOOT'a a za mną stoi nazista z pistoletem w ręku i każe mi skakać  tak więc, Mortasable, nie tylko Ty masz zrytą psychikę .png) Mnie bardzo często śnią się tego typu rzeczy, szczególnie kiedyś się czegoś naczytam i myślę o tym przed snem. I tak w ogóle to ciekawy wątek!
|
|
Caerenn regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 20:46
|
#3 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: heavy metal, hard rock, rock, melodic/power metal, gothic metal, grunge
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 14 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Mnie się od kilku lat totalnie nic nie śni, zasypiam i budzę się, ciekawe czy to normalne?
|
|
saxon regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 20:59
|
#4 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metalu/Rocka/Klasycznej/Elektronicznej czasem
Gram na : Strunach głosowych (głównie), gitarze elektrycznej/basowej/perce (pobocznie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
8 za 4 wypowiedzi
Postawił: 6
|
Âni Ci się, po prostu nie zapamiętujesz snów
BTW:
Mój ostatni koszmar, jaki pamiętam (a raczej jego fragment) leciał tak:
Byłem u babci, leżałem sobie w łóżeczku, cieplutko, milutko, ale coś mnie korciło, bym wstał i odsłonił firankę.
Tak też zrobiłem, po czym ze zgrozą zauważyłem, że przed oknem stoi jakiś czołg z armatą skierowaną w moją stronę...
Rzuciłem się do ucieczki, wpadłem do drugiego pokoju, lecz czołg błyskawicznie okrążył dom i widok za oknem był identyczny...
Âmieszny trochę sen ;D
Ostatnio edytowane przez maeroth ; 02-05-2011 o 21:01
|
|
maeroth regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 21:04
|
#5 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
|
E tam śmieszny  Różne są sny  Âmieszne też się zdarzają mi najbliżsi mówili że się śmiałem przez sen O_O
|
|
|
|
02-05-2011, 21:46
|
#6 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: rock, metal
Gram na : niczym :)
Panel Piwny:
Otrzymał:
6 za 6 wypowiedzi
Postawił: 19
|
Mi się praktycznie co noc coś śni, a jako że uwielbiam horrory to czasem śnią mi się scenki z któregoś filmu. Ale jedyny koszmar jaki do dzisiaj pamiętam to taki, w którym baba jaga ganiała mnie wokół swojego domku na kurzej stopce
|
|
\m/rockstar95 regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 21:50
|
#7 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal,Rock
Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
14 za 12 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Cytat:
Napisał saxon
Mnie się od kilku lat totalnie nic nie śni, zasypiam i budzę się, ciekawe czy to normalne?
|
To jest zdrowe nic ci się nie przytrafia stresującego, budzisz się bardziej wypoczęty niż śniąc o czymś...
Czytałem o tym fajną książkę jak ją znajdę to ci prześlę tytuł i autora i może link gdzie można ściągnąć (o ile się da) e-booka
|
|
Patelnia regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 21:54
|
#8 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: heavy metal, hard rock, rock, melodic/power metal, gothic metal, grunge
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 14 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Mówię prawdę, co noc to samo - zasypiam i potem tylko się budzę, jak bym miał jakieś sny to bym przynajmniej jakieś fragmenty zapamiętał zaraz po przebudzeniu, a tu nic. Tak mam od kilku lat i nie wiem dlaczego. Pamiętam że jak byłem młodszy to miałem sny różne, niektóre były tak realne że do dziś mapiętam.
|
|
saxon regeneruje siły...
|
|
02-05-2011, 21:56
|
#9 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
|
Rockstar miałem podobny koszmar! Pamiętam jeszcze jakiegoś martwego psa w tym domku
|
|
|
|
02-05-2011, 22:05
|
#10 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal,Rock
Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
14 za 12 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Cytat:
Napisał saxon
Mówię prawdę, co noc to samo - zasypiam i potem tylko się budzę, jak bym miał jakieś sny to bym przynajmniej jakieś fragmenty zapamiętał zaraz po przebudzeniu, a tu nic. Tak mam od kilku lat i nie wiem dlaczego. Pamiętam że jak byłem młodszy to miałem sny różne, niektóre były tak realne że do dziś mapiętam.
|
Ja ci podam tą książkę jak ją znajdę mam gdzieś w domu ją...
A co do koszmarów śniło mi się żę nie miałem penisa i biegałem nago po galerii
|
|
Patelnia regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
1944, alert, book, ciekawe, duchy, e-book, exbitz, fakt, film, forum, link, noc, ostatnio, patelnia, pijawa, przed, rum, sen, telefon, typu, war, woda, wojna, wojna światowa, zombie, śmierć, świat, żart  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|