|
|
|
25-12-2011, 21:29
|
#51 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal, punk rock, rock, grunge, post hardcore etc.
Gram na : widelcach.
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
O, temat dla mnie .png)
Akurat też często miewam koszmary. Te dwa jakoś najbardziej zapadły mi w pamięć:
1.)Weszłam do kuchni, w której wszystko miało nadmiernie brudne, aż obrzydzenie mnie bierze jak o tym pomyślę. Stała w niej moja matka, była tyłem do mnie. Widziałam, że wszystko naokoło niej jest umazane czymś co przypominało różowy lukier. Powiedziałam 'Mamo...?', a ona w odpowiedzi przestała się ruszać, ale po chwili odwróciła się do mnie i... uwaga, uwaga! W miejscu gdzie powinny być oczy było dwie czarne dziury, usta były niedbale umazane jakąś czerwoną szminką i ogólnie była okropnie brudna. Włosy miała rozczochrane. W rękach trzymała tort który polany był różowym lukrem. Wiło się w nim pełno białych robaków (wolę nie wiedzieć z czego był zrobiony). Matka powiedziała 'Wszystkiego najlepszego, córeczko' i zaczęła się do mnie zbliżać, a ja zaczęłam iść do tyłu, zahaczając rękami i nogami o wszystkie możliwe rzeczy. W korytarzu się przewróciłam, a ona nadal się do mnie zbliżała. I wtedy stała się ciemność i się obudziłam. Wziął mnie paraliż senny.
2.)Ten sen był banalny, ale jakoś tak później się bałam. Należy podkreślić, że miałam chyba 8 lat i akurat często pogrywałam w GTA. Śniło mi się, że stoję przed moim blokiem i idę w kierunku huśtawek. Usiadłam na jednaj z nich i zobaczyłam, że w oddali coś się rusza. Zeszłam z huśtawki i skierowałam się w tamtą stronę. No i zobaczyłam, że była to horda zombiaków, a ja miałam przy sobie TYLKO broń która wyglądała jak pasek albo zmutowany seler. Okrążyły mnie i zjadły. x__X
Kisu regeneruje siły...
|
|
26-12-2011, 00:02
|
#52 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
Że tak zapytam:
Jakie to uczucie być jedzoną przez hordę zombie?
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
26-12-2011, 00:51
|
#53 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
|
Bardzo ciekawe. Zwłaszcza, że zwykle czuję to tak jakbym była na jawie. W tym przypadku akurat ssąca pustka, tak samo jak na przykład przy przebiciu nożem. Po przebudzeniu to bardzo nie przyjemne.
Kisu regeneruje siły...
|
|
26-12-2011, 03:12
|
#54 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, heavy metal, black metal, progresywny rock, klasyka, punk rock, post-metal
Gram na : - gitara elektryczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
46 za 39 wypowiedzi
Postawił: 45
|
Cytat:
Napisał Kisu
Bardzo ciekawe. Zwłaszcza, że zwykle czuję to tak jakbym była na jawie. W tym przypadku akurat ssąca pustka, tak samo jak na przykład przy przebiciu nożem. Po przebudzeniu to bardzo nie przyjemne.
|
Piszesz tak jakby ktoś Tobie wbił kiedyś nóż.
Samowystarczalna jak automat
|
|
Rincewind regeneruje siły...
|
|
26-12-2011, 15:52
|
#55 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
|
We śnie, oczywiście. Śniło mi się kiedyś, że matka wbiła mi nóż w brzuch i czułam właśnie tą pustkę, nawet po przebudzeniu. Znienawidzone uczucie x_X
Kisu regeneruje siły...
|
|
27-12-2011, 02:34
|
#56 (permalink)
|
|
Ojciec redaktor
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Marduk
Gram na : Wiadomo czym. Nie ma sensu pisać.
Panel Piwny:
Otrzymał:
79 za 54 wypowiedzi
Postawił: 22
|
Ja to bym do rozmów w toku poszedł to opowiedzieć. Pani psycholog by na pewno znalazła jakieś rozwiązanie...
|
|
Pleasure_to_kill regeneruje siły...
|
|
27-12-2011, 17:55
|
#57 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
|
Szczerze nienawidzę tego programu i nawet jeśli mieliby mi zapłacić to wątpię czy bym poszła. A tak BTW to kolejny koszmar:
Śniło mi się, że leżę na środku swojego pokoju, tyle że czułam się tak, jakbym była na trampolinie, bo podłoga była nadzwyczajnie miękka i plastyczna. Ściany zaczęły się wyginać w różne strony i przybierały najróżniejsze kolory. Później zobaczyłam, że są w nie wtopione ludzkie twarze które zaczęły przeraźliwie krzyczeć. Czułam się tak, jakbym zbliżała się do sufitu i miałam motyle w brzuchu.
To było dziwne.
Kisu regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
1944, alert, book, ciekawe, duchy, e-book, exbitz, fakt, film, forum, link, noc, ostatnio, patelnia, pijawa, przed, rum, sen, telefon, typu, war, woda, wojna, wojna światowa, zombie, śmierć, świat, żart  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|