|
|
|
28-01-2011, 14:25
|
#1 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Thrash,death,heavy metalcore,rock,blues
Gram na : gitare juz mam ale brakuje mi silnej woli
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Jak sie ubieracie?,na kim sie wzorujecie?
co tu duzo mowic,temat mowi wszystko sam za siebie,zaczne wiec od siebie.
Oczywiscie ubieram sie na czarno,mam 6 czarncyh t-shirtów,wiekszosc sa to koszulki zespołów(Slayer,Metallica,Morbid Angel,COB,Acid drinkers),ostatnio od matki dostalem niebieska koszulke bo juz nie moze patrzec jak caly czas chodze na czarno .png) .Co do spodni to glownie jeansy i ma jedna pare bojówek,ale zamierzam sobie kupic jescze jedne.Pod choinke dostalem karwasz z 7-rzedami cwiekow,tylko niestety podczas jednej mocno zakrapianej imprezy mi sie stracil,ale chce sobie kupic jak najszybciej nowy bo zajebicie wyglada
a wy jak sie ubieracie??
|
|
andre6616 regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 15:07
|
#2 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal, Rock, Elektroniczna
Gram na : Śpiew (Czysty, growl, skrzek), gitara basowa
Panel Piwny:
Otrzymał:
165 za 122 wypowiedzi
Postawił: 56
|
Ja nie mam sprecyzowanego tego w co się ubieram, noszę po prostu to w czym czuję się wygodnie. mam 1 parę bojówek, zwykłe dwie pary spodni przypominające bojówki kupione w H & M. podkoszulkę z Amon Amarth, Slayer. dwie bluzy z kapturem (Moonspel - The Anthidote, My Dying Bride) i różnego rodzaju koszule od czarnej do jasno brązowej. Do tego tenisówki lub glany.
|
Immortal-Soul regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 15:12
|
#3 (permalink)
|
|
Moderator
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Mastodon, Gazpacho, Void Of Silence
Gram na : Washburn Wi 14 i Ibanez TBX 15 R.
Panel Piwny:
Otrzymał:
47 za 40 wypowiedzi
Postawił: 30
|
Adidasy, do tego dżinsy, jakaś koszulka, mam kilka czarnych Iron Maiden i białe Metalliki i Black Sabbath, ale moją ulubioną jest koszulka Kapitan Zajebistość z KOPS 
Na to jakaś koszula, dla lepszego efektu kilkudniowy zarost i fryzura w nieładzie
|
Yoss regeneruje siły...
|
|
|
Yoss upija się dzisiaj na koszt:
|
|
28-01-2011, 15:20
|
#4 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: death metal, black metal
Panel Piwny:
Otrzymał:
6 za 4 wypowiedzi
Postawił: 6
|
no zależy gdzie... ale większość garderoby jest w jedynym, słusznym kolorze :P czyli czarnym, do pracy chodzę raczej elegancko, na obcasach, chociaż zawsze mam coś rockendrlowego (a to ćwieki w obuwiu, a to gotycki naszyjnik), ogólnie na koncerty też raczej już dość kobieco chodzę, co nie przeszkadza mi pozamiatać banią, a jeśli chodzi o wzorowanie się na kimś to nie, każdy powinien ubierać się tak jak czuje.
Za młodu oczywiście były glany (tzn. cały czas mam 20 dziurkowce i jak wybieram się na jakieś kilkudniowe festiwale to są niezastąpione) no i nosiło się wielki bezkształtne swetry i koszulki oraz koszule flanelowe w kratę przeważnie 2 razy za duże heheh.
A ciekawą historie ciuchową mam. Kiedyś po pracy nie miałam czasu się przebrać, bo mieliśmy wizytację zagramaniczną w pracy i się przedłużyło, wiec od razu śmignęłam na pociąg do Wawki, bo byłam umówiona ze znajomymi na stacyji i wbiłam na koncert Tanderboltów i kilku innych nieźle wykręconych kapel, w botkach na szpilce i żakiecie heheh. No nie powiem, żebym nie wzbudziła lekkiego zainteresowania, ale grafitowy żakiet został w szatni a reszta była czarna wiec się wtopiłam w tłum :P
A jak byliśmy na Decide to przyjechali goście w garniakach, też nie zdążyli się przebrać po pracy, ale dawali czadu bez względu na ubrania ;P
|
|
IratusaDea regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 15:28
|
#5 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal,Rock
Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
14 za 12 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Ja nie lubię za bardzo luźnego sportowego ubiory czasem owszem ubiorę glany ,spodnie w moro i t-shirt z jakimś zespołem ,ale jak mówiłem nie ciągnie mnie za bardzo do luźnych (sportowych) ubrań.
Ja zazwyczaj nosze koszule spodnie materiałowe marynarkę no i kamizelkę ale także lubię chodzić w skórzanych kurtkach.
|
|
Patelnia regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 16:01
|
#6 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Głównie Thrash, kalsyczny Heavy Metal, troche Melodic death, i po trochu innych
Gram na : Próbuje ,,grać'' na gitarze ;)
Panel Piwny:
Otrzymał:
11 za 8 wypowiedzi
Postawił: 25
|
Ja poprostu dzinsy i koszulka i jest gitara
|
|
FWojtekF regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 18:47
|
#7 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Progressive metal, black metal, death metal
Gram na : Ibanez RG 321MH, Zoom G2.1u
Panel Piwny:
Otrzymał:
37 za 33 wypowiedzi
Postawił: 11
|
a ja mam z 5 koszulek z logo mojego zespołu, kiedyś się pochwalę 
poza tym koszulki różnych zespołów, jedna "łest kołst czoperz", pentagram, spodnie tylko i wyłącznie bojówki surplus. Najlepsze Infantry Cargo, ale są duże więc niskim osobom odradzam bo się zawiodą. Najmniejszy rozmiar jest na wzrost ok 185cm  ramoneska, nóż w kieszeni i jest git
|
Panzram regeneruje siły...
|
|
|
Panzram upija się dzisiaj na koszt:
|
|
28-01-2011, 19:08
|
#8 (permalink)
|
|
666 The Evil One Ojciec redaktor
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: wszystko co ma nazwę rózną od ... TECHNO.... bleee
Gram na : chyba gitara ;]
Panel Piwny:
Otrzymał:
69 za 47 wypowiedzi
Postawił: 178
|
na kim sie wzoruje... hmm, chyba na pobliskim menelu z podwórka ;] ubrania kraciaste,. paskowe, czarne, wyblakłe, podarte ;]
ooo i was zdziwię, uwielbiam różowy, w dodtakch, uznałam że skoro to tak znienawidzony kolor to jendak warto go lubić  np gacie skarpety itd ;] a co!
tak to jestem pokeconym heavy black pagan metalowcem, podrapanym ala grunge z hipisowskimi dodtakamik i jeśłi sie da z lachońskimi akcentami ;] to tyle, jesli potraficie sobie to wyobrazić, to jestem pod wrażeniem
ogółem, wszystko co wygrzebie na szmatach ;]
Się powiesić)
"Początek Wiersza" Rafał Wojaczek
|
|
roszpun regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 20:28
|
#9 (permalink)
|
|
Pani Manager
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: rock.metal.grunge.punk.
Gram na : gitarra
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 18 wypowiedzi
Postawił: 26
|
Cytat:
Napisał roszpun
uwielbiam różowy, w dodtakch, uznałam że skoro to tak znienawidzony kolor to jendak warto go lubić  np gacie skarpety itd ;] a co!
|
roszpun, to jest złe
Ale co do tego to powiem, że ktoś się chce na mnie zemścić i kupić różowe i włochate skarpetki :]
A mój styl jest specyficzny i o to tu chyba chodzi. Zasadniczo to bardzo często się zmienia... Kiedyś byłam totalnym grunge'em. Taak taak - koszule i dziurawe swetry. Potem przyszła mania na gotyk. A ostatnio mam zróżnicowane zależnie od nastroju. Ale zawsze noszę glany, długi płaszcz i kapelusz (bo jest mi ciepło)
I szczerze mówiąc lubię luźne rzeczy. Jak nikt nie widzi, to chodzę w dresie. :P
A jak się wszyscy chwalą koszulkami to ja też: Nirvana, Moonspell, Evanescence, Blink 182, Children of Bodom, Neurosis, Kult ...
I mnie też się zdarzyło skoczyć na jeden koncert w płaszczyku i butach na obcasie. Niezapomniane chwile... :P
|
|
Inka regeneruje siły...
|
|
29-01-2011, 02:17
|
#10 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal
Gram na : Gitara ,(ociupinkę) bębny i przeciętny growl. I nerwy jeszcze.
Panel Piwny:
Otrzymał:
19 za 14 wypowiedzi
Postawił: 15
|
Cytat:
Napisał Yoss
Adidasy, do tego dżinsy, jakaś koszulka, mam kilka czarnych Iron Maiden i białe Metalliki i Black Sabbath, ale moją ulubioną jest koszulka Kapitan Zajebistość z KOPS 
Na to jakaś koszula, dla lepszego efektu kilkudniowy zarost i fryzura w nieładzie .png)
|
Zajebiste piwo za kapitana zajebistość! Jakiś tydzień temu dorwałem się do kopsa i pochłonąłem go w 3 dni. Nie jest to jakiś genialny komiks, ale kapitan zajebistość jest zajebisty
A ja... Dżinsy mniej, lub bardziej zdarde, bądź czarne bojówki. Mam jeszcze ponadto parę brązowo/beżowych bojówek. Koszulki czarne (Iced Earth, 2x Dream Theater), koszulka ciemno-zielona - przerobione logo carlsberga na in flames - propably the best band in the world 
Uwielbiam ją, chociaż jest bardziej zielona - dokładnie w tym Carlsberg zielonym.
+ Zestaw ok 5 mniej lub bardziej czarnych koszulek z różnymi wzorami + trochę czerwonych.
3 sztuki bluz czarnych
2 sztuki szarych bluz (specyficzne są...)
Brązowa kurtka skurzana + glany + bielizna
czasami czapka + zajebiste skurzane rękawiczki + szary szalik (powiedziałbym pedalskie to wręcz... Ale jakieś takie cholera stylowe  )
Co ciekawe, na obecną chwilę jedyne buty jakie mam to jedna para glanów (wszędzie) + jedne wyjściowe (egzaminy).
Może nie ubieram się po "metalowemu", ale po "rockowemu" to i owszem.
O jakoś tak wyglądam... Tylko nadal kudły się nie chcą całkiem zapuścić...
|
|
SolarisP regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
2008, acid drinkers, black, children of bodom, ciekawe, cob, doda, eva, evanescence, gitara, glany, grunge, heavy, iced earth, imprezy, inne, iron maiden, koncert, koncerty, koszulka, logo, metallica, my dying bride, nirvana, od siebie, ostatnio, pagan, pentagram, piwo, pogo, roszpun, slayer, ubrania, youtube, ćwieki  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|