|
|
|
23-03-2010, 00:43
|
#1 (permalink)
|
|
Ladies & Moderator
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: metal/rock
Panel Piwny:
Otrzymał:
82 za 58 wypowiedzi
Postawił: 42
|
Pracujesz / Uczysz się ? Gdzie ?
Kolejne z moich ciekawych pytań  ( A mam ich jeszcze sporo w zanadrzu )
Co takiego robicie na co dzień ? Jeszcze się uczycie ? A może pracujecie w jakiś ciekawym fachu ?
Tutaj wpisujcie do jakich szkół chodzicie ( kierunek,klasa itp )
lub gdzie pracujecie ( jaka branża , jaki macie zawód - to nie zawsze idzie z sobą w parze ).
Ja studiuje na Uniwersytecie Zielonogórskim - fizyka,astronomia .
A wy ??

From now on ...
Mój up nie działa ? Nie pisz do mnie PM .
Zgłoś to w odpowiednim dziale !
|
|
Maja regeneruje siły...
|
|
23-03-2010, 11:41
|
#2 (permalink)
|
|
666 The Evil One Ojciec redaktor
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: wszystko co ma nazwę rózną od ... TECHNO.... bleee
Gram na : chyba gitara ;]
Panel Piwny:
Otrzymał:
69 za 47 wypowiedzi
Postawił: 178
|
plastyk  czyli wieczne obijanie się
w przyszłoscie najbardziej paoswałoby mi robienie komiksów, projektowanie okładek płyt, może ilustracje do jakiś cieawych książek, i oczywiście tatuaż/corpse paint!
choć znając życie najpewniej skończe pod mostem ;]
|
|
roszpun regeneruje siły...
|
|
23-03-2010, 16:41
|
#3 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: metalu
Panel Piwny:
Otrzymał:
12 za 11 wypowiedzi
Postawił: 8
|
ZSEE Bytom (Zespół Szkół Elektryczno Elektroniczych , kierunek : Elektryk ^^
w sumie to zarabiam w lato jako ratownik np nad jakimś jeziorem
majsterkuje , naprawiam różne urządzenia lub sam tworze ale to w wolnym czasie
|
|
M a r i u s z regeneruje siły...
|
|
23-03-2010, 17:03
|
#4 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Thrash,death,heavy metalcore,rock,blues
Gram na : gitare juz mam ale brakuje mi silnej woli
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
Postawił: 84
|
ja uczeszczam do 2 klasy technikum budowlanego w cieszynie,a co do przyszlosci to raczej nie mam konkretnych planów
|
|
andre6616 regeneruje siły...
|
|
23-03-2010, 18:38
|
#5 (permalink)
|
|
Moderator
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Mastodon, Gazpacho, Void Of Silence
Gram na : Washburn Wi 14 i Ibanez TBX 15 R.
Panel Piwny:
Otrzymał:
47 za 40 wypowiedzi
Postawił: 30
|
3 klasa XI LO w Olsztynie. W wolnym czasie zajmuję się nieuczeniem się do matury i nieprzygotowywaniem prezentacji maturalnej :P
Potem studia, też w Olsztynie, ale jeszcze nie wiem jakie
|
Yoss regeneruje siły...
|
|
23-03-2010, 20:59
|
#6 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Progressive metal, black metal, death metal
Gram na : Ibanez RG 321MH, Zoom G2.1u
Panel Piwny:
Otrzymał:
37 za 33 wypowiedzi
Postawił: 11
|
wjents tak:
skończyłem technikum ekonomiczne i zdałem egzamin zawodowy..znaczy; jestem Technikiem Ekonomistą  żeby nie było, maturę też zdałem 
obecnie studiuję na SWSPIZ w łodzi kierunek logistyką zwany. To już drugi rok i nie jest tragicznie. Jedyne problemy jakie mam to zaleganie z czesnym, zbieranie wpisów, przedłużanie sesji bo brakuje mi wpisów i pisanie podań odwołujących się
Jeśli o pracę chodzi, w mojej okolicy na szczęście nie mam z tym problemów. Z powodzeniem mogę zmienić obecną na nową. Moja pierwsza "robota" polegała na sprzątaniu magazynu, a później pakowanie klocków lego
Jednak z przyczyn wnerwiających moją osobę byłem niejako zmuszony zmienić ten "syf" na pracę. Tak więc od połowy listopada ubiegłego roku mam drugą pracę która w porównaniu do starej jest rajem. Jak na ironię zajmuję się pakowaniem alkoholu  Polega to na tym, że składam jakiś promocyjny zestaw dajmy na to whiskey i do tego 2 szklanki.
Jeśli o przyszłość chodzi, przede wszystkim muzyka, muzyka, muzyka, muzyka, muzyka....muzyka, mu...zyka...
Nie widzę siebie w innej roli. Lecz w razie gdyby miało nie wyjść postanowiłem studiować logistykę, ażeby w mojej miejscowości mieć w miarę pewną robotę.
Maja, zazdroszcze trochę kierunku bo uwielbiam fizykę i astronomię
|
|
Panzram regeneruje siły...
|
|
15-05-2011, 17:31
|
#7 (permalink)
|
|
Pani Manager
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: rock.metal.grunge.punk.
Gram na : gitarra
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 18 wypowiedzi
Postawił: 26
|
A ja... uczę się w Krakowskim VI LO. Właśnie jutro idziemy protestować, bo nam dali nie takiego dyrektora jakiego chcieliśmy, a tego co chcieliśmy nie dopuścili do konkursu na dyrektora, bo miał niewyraźną pieczątkę. Szukajcie nas jutro w TVP 1
Jestem w drugiej klasie na profilu polski-historia (tak zwana klasa filmowa). Mamy jakieś tam wypady do kina i w ogóle jest fajnie. Tylko to jest kierunek bez przyszłości, jak to wiadomo nie od dziś...
W przyszłości chcę się dostać na krakowskie ASP - kierunek intermedia albo grafika artystyczna. Jeżeli mi nie wyjdzie, to startuję na grafikę na Uniwersytet Pedagogiczny. W grę jeszcze wchodzą studia na UJ. Może coś z kulturą, sztuką, etnografią... może porównawcze studia cywilizacyjne, albo połączenie kultury z informatyką. Jestem w ogóle mało sprecyzowana
|
|
Inka regeneruje siły...
|
|
15-05-2011, 19:19
|
#8 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metalu/Rocka/Klasycznej/Elektronicznej czasem
Gram na : Strunach głosowych (głównie), gitarze elektrycznej/basowej/perce (pobocznie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
8 za 4 wypowiedzi
Postawił: 6
|
II LO im. Anny z Sapiehów Jabłonowskiej w Białymstoku, klasa druga, profil prawniczy (rozszerzone historia, wos i angielski)...
A w przyszłości mam zamiar się wybrać na studia 
Jakie?
Studium Wokalno-Aktorskie, jeśli się dostanę, a jak nie, to filologia angielska/historia
|
|
maeroth regeneruje siły...
|
|
19-05-2011, 14:36
|
#9 (permalink)
|
|
Guest
Zwiń / Rozwiń info
|
Ostrowiec Swietokrzyski, Technikum Hutniczo-Mechaniczne, klasa pierwsza-informatyk. Jak dla mnie to jest ciezko  Najwidoczniej sie przeliczylem ale mam zamiar nie poddawac sie. Potem chce isc w strone grafiki komputerowej(dalsze doksztalcanie sie, jeszcze niewiem gdzie). Chce sie skupic na grach. Kto wie, moze kiedys zrobie Wam Wiedzmina 6  To jest optymistyczna wersja, o tej drugiej wole nie myslec  Ale wkoncu bede musial:|
|
|
|
|
19-05-2011, 15:46
|
#10 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Trash-metal, heavy-metal, rock
Gram na : Gitara akustyczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
4 za 1 wypowiedź
Postawił: 1
|
Też Ostrowiec Âw., ta sama szkoła (THM), również profil informatyczny, mam zamiar iść na kierunek programowania, a następnie na studia programistyczne od podstaw (miejmy nadzieję że oceny będą wystarczające).
Poza tym oczywiście gram na gitarze akustycznej(dopiero około 2 miesiące), gram na kompie i serfuje na internecie. Ostatnio zacząłem grać w szachy i okazało się dość ciekawe.
|
|
Ernest444 regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
akurat, błędy, ciekawe, corpse paint, egzamin, elektryk, fizyka, gra, grafika, historia, jakich, książki, liczby, muzyka, ostatnio, pain, po polsku, pod, polski, praca, syf, szczęście, szkoła, szukam, war, zawód, zespół, życie  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|