|
|
|
02-07-2011, 18:35
|
#1 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Progressive metal, black metal, death metal
Gram na : Ibanez RG 321MH, Zoom G2.1u
Panel Piwny:
Otrzymał:
37 za 33 wypowiedzi
Postawił: 11
|
Władimir Kliczko- David Haye
Już dzisiaj odbędzie się najbardziej oczekiwana walka ostatnich lat. Zmierzą się czempion WBO i IBF, czyli Kliczko z mistrzem WBA, czyli Haye'em. Osobiście nie lubię Haye'a bo jest bardzo zarozumiały, pewny siebie i ogólnie chamski. Uważa się za nie wiadomo kogo, a tak naprawdę jest przeciętniakiem. Nie widziałem jego dobrej walki, a ostatnia z Harrisonem wywołała niezły skandal. Kliczko natomiast jest numerem 1 w wadze ciężkiej (choć osobiście za lepszego uważam jego brata) i nie przegrał od kilku ładnych lat. Ma lepsze warunki fizyczne, jest bardziej doświadczony i jestem pewien, że wygra. Oby tylko Haye w ostatniej chwili czegoś nie wymyślił, że nie pojawi się w ringu. Mam nadzieję że walka potrwa więcej niż 6 rund, bo szkoda by było gdyby tak oczekiwane wydarzenie trwało 2 rundy. Początek około 22-23 w TVP1. Zachęcam wszystkich do obejrzenia i wyrażenia opinii
|
Panzram regeneruje siły...
|
|
02-07-2011, 18:43
|
#2 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Thrash,death,heavy metalcore,rock,blues
Gram na : gitare juz mam ale brakuje mi silnej woli
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
Postawił: 84
|
sam chcialem robic ten temat,ale mnie uprzedziles  .co do walki to jestem za Kliczko,za Hayem tez nie przepadam bo jest arogancki i strasznie cwaniakuje.widzialem 3 jego walki,z czegom 2 wygral dosc szybko przez nokaut oraz walke z Wałujewem,ktora moim zdaniem powinien przegrac,a werdykt byl skandaliczny.Przez 11 rund Haye sie opierdal,a w 12 dopiero zaczal atakowa Wałujewa.cos czuje ze haye przegra z kretesem i bedzie unikal walki.mam nadzieje ze walka potrwa min 8 rund,bo caly dzien na nia czekam.
|
|
andre6616 regeneruje siły...
|
|
02-07-2011, 20:33
|
#3 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: heavy metal, hard rock, rock, melodic/power metal, gothic metal, grunge
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 14 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Obaj sa dobzi ale myślę ze tu zadecyduje kondycja bo nie spodziewam się by któryś szybko został znokałtowany. Haye dużo gada ale jak walka się zacznie to nie będzie tak śmiało atakował bo mimo wszystko czuje respekt do przeciwnika, tylko nie chce dać tego po sobie poznać.
|
|
saxon regeneruje siły...
|
|
03-07-2011, 00:59
|
#4 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Progressive metal, black metal, death metal
Gram na : Ibanez RG 321MH, Zoom G2.1u
Panel Piwny:
Otrzymał:
37 za 33 wypowiedzi
Postawił: 11
|
Szkoda że nie było knock outu, ale można było to przewidzieć bo mimo wszystko każdy walczył dość asekuracyjnie. W końcu stawka była bardzo duża i nie chcieli ryzykować. Ale muszę mimo wszystko pochwalić Haye'a, że znalazł jakiś sposób na zadanie Kliczce ciosów. No i szybkość ma niesamowitą. Ale cóż, doświadczenie wygrało i bracia mają wszystkie mistrzowskie pasy. Teraz czas na walkę Adamka.
|
Panzram regeneruje siły...
|
|
03-07-2011, 09:09
|
#5 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
|
Moim zdaniem,Adamek nie ma wiekszych szans z Kliczko,widziałem wszytkie walki Adamka w wadze ciężkiej mimo ze wygrał,walczyl nie specjalnie przekonujaco.
Co do wczorajszej walki,to zasluzenie wygral kliczko.
Najbardziej mnie wkurwialy reklamy pomiedzy kazda runda,jak dla mnie skandal,caly klimat po prostu wyparował.
|
|
|
|
03-07-2011, 09:47
|
#6 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: heavy metal, hard rock, rock, melodic/power metal, gothic metal, grunge
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 14 wypowiedzi
|
To miała być walka na śmierć i życie, którą zapowiadali obaj pięściarze? po co były te szopki z obciętą głową i zapowiedzi zemsty. Kurde jak bym zapłacił za bilet taką kase to bym chyba wyleciał na ten ring i sam walczył z którymś, to przynajmniej ludzie by coś zobaczyli, a tak to dwóch pajaców, mocnych w gębie goniło sie w ringu, a na koniec skasowali po 10 mln. i mają wszystko w dupie. Bida z nędzą, jedna z najgorszych i najbardziej nudnych walk jakie kiedykolwiek oglądałem.
|
|
saxon regeneruje siły...
|
|
03-07-2011, 09:58
|
#7 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
|
tak to juz jest w wadze ciezkiej,a do tego dochodzi walka o pasy.zawsze sa prowokacje przed walka,a w ringu zwykle bokserskie szachy.jak chcesz ogladac walki w ktorych walcza na smierc i zycie to polecam inne kategorie wagowe
|
|
|
|
03-07-2011, 13:43
|
#8 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 14 wypowiedzi
|
Zdecydowanie lepsze jest MMA i inne pokrewne tego typu zawody
|
|
saxon regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
adamek, bilet, boks, haye, inne, kliczko, klimat, mma, przed, ska, szybkość, typu, waga ciężka, walka, śmierć, życie  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|