|
|
|
14-05-2011, 22:28
|
#1 (permalink)
|
|
Guest
Zwiń / Rozwiń info
|
Witajcie :]
Siema!
Z tego co zdazylem juz zauwazyc, macie tradycje ze nowi uzytkownicy sie witaja. Ciekawy pomysl
Nie bede sie o sobie rozpisywal, wszystko postaram sie po krotce opisac w profilu. Tak wiec pare podstawowych informacji, na imie mam kordian, jestem z Ostrowca(straszny marazm tu panuje ale mozna sie przyzwyczaic a nawet przywiazac do tego miejsca). Jezeli chodzi o muzyke, uwazam ze ograniczanie sie do jednego stylu jest niekorezystne dla czlowieka. Lubuje sie przede wszystkim w muzyce o ktorej sie mowi ze jest "ciezka". Nie mam nic przeciwko innej muzyce o ile jest ona wykonana dobrze, to znaczy zero schematow, ciekawe brzmienia, duuuzo eksperymentow muzycznych i to na co zwracam czesto uwage, czyli tekst. Jak to sie mowi, nie lubie tekstow o dupie maryny  Poszukuje dobrych polskich zespolow, takich ktore jeszcze graja. Wiem ze w polsce mamy sporo swietnych artystow o ktorych sie nie mowi, nie dochodza do glosu(zazwyczaj nie chca tego ale najczesciej co madrzejsi nie zgadzaja sie na pomysly zwiazane z graniem pod publike). Wyjatkiem jest disco polo(chyba tak sie to pisze). Jest to muzyka ktorej nie moge strawic, po prostu nie potrawie. Z moich obserwacji moge Wam powiedziec ze te muzyke zaliczylbym do Polskich Rytmow Plemiennych  Ludzie gdy sa na roznego rodzaju zabawach, po prostu nie wiadomo z kad znaja tekst do piosenek disco polo. Co wiecej, najlepiej sie przy tym bawia  Czuja to, smutne... Na zakonczenie powiem Wam ze lubie sztuke, interesuje sie informatyka. Chcialbym wiecej napisac ale musze juz konczyc. Mam nadzieje spotkac tu sympatycznych ludzi .png) Narka
|
|
|
|
|
upija się dzisiaj na koszt 6 osób:
|
|
14-05-2011, 22:33
|
#2 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Gram na : Elektryk, Wokal
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
Postawił: 70
|
Cześć Korek  A więc witam cię na forum miłego pobytu i stawiam piwo  ale nie w realu więc się nie nakręcaj!
|
|
Mortasable regeneruje siły...
|
|
|
Mortasable upija się dzisiaj na koszt:
|
|
14-05-2011, 22:35
|
#3 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal, Rock, Elektroniczna
Gram na : Śpiew (Czysty, growl, skrzek), gitara basowa
Panel Piwny:
Otrzymał:
165 za 122 wypowiedzi
Postawił: 56
|
Witam, jest sobota wieczór i raczej nie chce mi się tego czytać. Zostawię sobie na inny dzień, miłego pobytu na forum.
|
Immortal-Soul regeneruje siły...
|
|
|
Immortal-Soul upija się dzisiaj na koszt:
|
|
14-05-2011, 22:36
|
#4 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Gram na : Elektryk, Wokal
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
Postawił: 70
|
To się nazywa gorące powitanie Immortal
|
|
Mortasable regeneruje siły...
|
|
|
Mortasable upija się dzisiaj na koszt:
|
|
14-05-2011, 22:45
|
#5 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Muzyki
Gram na : Cort evl-k4 + DigiTech MetalMaster
Panel Piwny:
Otrzymał:
19 za 16 wypowiedzi
Postawił: 14
|
Mort, trochę wyrozumiałości. Wszak "jest sobota" oznacza tylko jedno :-)
|
|
francuz regeneruje siły...
|
|
|
francuz upija się dzisiaj na koszt:
|
|
15-05-2011, 09:59
|
#6 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: heavy metal, hard rock, rock, melodic/power metal, gothic metal, grunge
Panel Piwny:
Otrzymał:
22 za 14 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Ja także witam i pozdrawiam
|
|
saxon regeneruje siły...
|
|
|
saxon upija się dzisiaj na koszt:
|
|
15-05-2011, 10:24
|
#7 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, heavy metal, black metal, progresywny rock, klasyka, punk rock, post-metal
Gram na : - gitara elektryczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
46 za 39 wypowiedzi
Postawił: 45
|
Cytat:
Napisał Kordian
Siema!
Z tego co zdazylem juz zauwazyc, macie tradycje ze nowi uzytkownicy sie witaja. Ciekawy pomysl
Nie bede sie o sobie rozpisywal, wszystko postaram sie po krotce opisac w profilu. Tak wiec pare podstawowych informacji, na imie mam kordian, jestem z Ostrowca(straszny marazm tu panuje ale mozna sie przyzwyczaic a nawet przywiazac do tego miejsca). Jezeli chodzi o muzyke, uwazam ze ograniczanie sie do jednego stylu jest niekorezystne dla czlowieka. Lubuje sie przede wszystkim w muzyce o ktorej sie mowi ze jest "ciezka". Nie mam nic przeciwko innej muzyce o ile jest ona wykonana dobrze, to znaczy zero schematow, ciekawe brzmienia, duuuzo eksperymentow muzycznych i to na co zwracam czesto uwage, czyli tekst. Jak to sie mowi, nie lubie tekstow o dupie maryny  Poszukuje dobrych polskich zespolow, takich ktore jeszcze graja. Wiem ze w polsce mamy sporo swietnych artystow o ktorych sie nie mowi, nie dochodza do glosu(zazwyczaj nie chca tego ale najczesciej co madrzejsi nie zgadzaja sie na pomysly zwiazane z graniem pod publike). Wyjatkiem jest disco polo(chyba tak sie to pisze). Jest to muzyka ktorej nie moge strawic, po prostu nie potrawie. Z moich obserwacji moge Wam powiedziec ze te muzyke zaliczylbym do Polskich Rytmow Plemiennych  Ludzie gdy sa na roznego rodzaju zabawach, po prostu nie wiadomo z kad znaja tekst do piosenek disco polo. Co wiecej, najlepiej sie przy tym bawia  Czuja to, smutne... Na zakonczenie powiem Wam ze lubie sztuke, interesuje sie informatyka. Chcialbym wiecej napisac ale musze juz konczyc. Mam nadzieje spotkac tu sympatycznych ludzi .png) Narka
|
Witam człowieka z branży. Prawda, tu jest taka świecka tradycja
Disco Polo też nie mogę zdzierżyć, bo brzmi to jak kupa i jest dla wiochmenów (mentalnych - żeby nie obrażać polskiej wsi  ). Poza tym, zmarły już Paul Baloff mawiał, że disco jest dla ciot i pozerów. Disco Polo jest takim polskim odpowiednikiem, więc zgadzam się z jego słowami 
Z kolei muzyka góralska nie jest już zła. Osobiście nie potrafię się przekonać do dłuższego jej posłuchania, ale da się wyłapać z niej jakieś fajne motywy.
Z tym, że są u nas w Polsce świetni muzycy, to też prawda. Jednak jest ich zaledwie garstka. Najczęściej bardzo utalentowani artyści giną w jakichś coverbandach lub zespołach działających na chorych zasadach, żeby przyjąć kogoś po kumplowsku. Później każdy krępuje się zmobilizować jakiegoś lenia, żeby się poduczył gry. I tak oto np. kiepski bass,wokal psuje całość. Sami "utalentowani" też nie mają jaj, żeby wypowiedzieć się o jakości zespołu.
Samowystarczalna jak automat
|
|
Rincewind regeneruje siły...
|
|
|
Rincewind upija się dzisiaj na koszt:
|
|
15-05-2011, 12:14
|
#8 (permalink)
|
|
Guest
Zwiń / Rozwiń info
|
Ciesze sie ze taka mila atmosfera tu panuje
|
|
|
|
|
upija się dzisiaj na koszt:
|
|
15-05-2011, 12:21
|
#9 (permalink)
|
|
Administrator
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal/Rock/Punk/Reggae
Gram na : elektryk (Cort EVL-X4 + VOX + Zoom G2.1u )
Panel Piwny:
Otrzymał:
53 za 33 wypowiedzi
Postawił: 80
|
Cytat:
Napisał Rincewind
Witam człowieka z branży. Prawda, tu jest taka świecka tradycja
Disco Polo też nie mogę zdzierżyć, bo brzmi to jak kupa i jest dla wiochmenów (mentalnych - żeby nie obrażać polskiej wsi  ). Poza tym, zmarły już Paul Baloff mawiał, że disco jest dla ciot i pozerów. Disco Polo jest takim polskim odpowiednikiem, więc zgadzam się z jego słowami 
Z kolei muzyka góralska nie jest już zła. Osobiście nie potrafię się przekonać do dłuższego jej posłuchania, ale da się wyłapać z niej jakieś fajne motywy.
Z tym, że są u nas w Polsce świetni muzycy, to też prawda. Jednak jest ich zaledwie garstka. Najczęściej bardzo utalentowani artyści giną w jakichś coverbandach lub zespołach działających na chorych zasadach, żeby przyjąć kogoś po kumplowsku. Później każdy krępuje się zmobilizować jakiegoś lenia, żeby się poduczył gry. I tak oto np. kiepski bass,wokal psuje całość. Sami "utalentowani" też nie mają jaj, żeby wypowiedzieć się o jakości zespołu.
|
No tak , grunt to zjebka , gdy coś idzie nie tak w zespole . Co do disco-polo . Nie lubię tej muzyki ale nie oceniam ludzi którzy tego słuchają . Niech słuchają , co mi do tego.
I fajnie że nowy user tak się rozpisał . Trzeba to uczcić kilkoma procentami
|
|
yazoo regeneruje siły...
|
|
15-05-2011, 12:43
|
#10 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, heavy metal, black metal, progresywny rock, klasyka, punk rock, post-metal
Gram na : - gitara elektryczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
46 za 39 wypowiedzi
Postawił: 45
|
Cytat:
Napisał yazoo
No tak , grunt to zjebka , gdy coś idzie nie tak w zespole .
|
Nie zjebka, tylko szukanie rozwiązania problemu. Wtedy się gra coś do skutku albo przechodzi się do innego kawałka, żeby wrócić do uprzednio granego na jednej z kolejnych prób. Atmosfera z zespole musi być dobra :-)
Ja też staram się nie oceniać. Sami sobie ocenę wystawiają.
Samowystarczalna jak automat
|
|
Rincewind regeneruje siły...
|
|
|
Rincewind upija się dzisiaj na koszt:
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
ciekawe, forum, gra, gry, metalzone, metalzone.pl, muzycy, muzyczne, muzyka, ostatnio, piwo, powitanie, sami sobie, user, uzytkownicy, witam, yazoo  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|