|
|
|
05-04-2011, 19:40
|
#21 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Thrash,death,heavy metalcore,rock,blues
Gram na : gitare juz mam ale brakuje mi silnej woli
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
Postawił: 84
|
nie dziw sie ze wzrosla ich popularnosc jesli graja pop-metal (tak,tak i ich muzyka jest bardzo melodyjna)
tak jak pisalem wczesniej ze ten zespol to komercja i tu nie mam zadnych watpliwosci.jak wogole mozna nazywac zespol klasykiem jesli nagral 3 plyty??takim mianem mozna okreslac zespoly takie jak Slayer,Kreator czy Pantera ktore cos wnosily do muzyki metalowej
|
|
andre6616 regeneruje siły...
|
|
05-04-2011, 20:08
|
#22 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal,Rock
Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
14 za 12 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Ale znajdź zespól który cieszył się podobną sławą w roku 2006 podajże...
Dla mnie to jest pierwszy zespół który w 100% przekonał mnie do wysłuchania nowszych zespołów! Dla mnie jest on w zespołem na którego koncert warto by było się wybrać... może nie wydał zbyt wiele utworów ale przynajmniej każdy utwór jest inny nie ma tej monotonii która dorwała większość zespołów! Ok, ok nie chodzi mi o tego typu klasyki jak Slayer, ale o utwory w które wysłuchiwano się wcześniej na okrągło, aż tu nagle cisza wszyscy death nic o nich nie słychać nikt nigdy nie słyszał o zespole. CJK?!
|
|
Patelnia regeneruje siły...
|
|
01-11-2011, 12:52
|
#23 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Gram na : Elektryk, Wokal
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
Postawił: 70
|
Kanał użytkownika Astarot1997 - YouTube Jeżeli ktoś zechce, zapraszam na mój kanał .png) Jeżeli możecie zapraszajcie do znajomych i subskrybujcie. Pozdrawiam
|
|
Mortasable regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
akurat, ave, black, black metal, bullet for my valentine, błędy, błąd, children of bodom, chrome, dark, death, death metal, dimmu borgir, disturbed, iron maiden, komentarz, mayhem, melodic, melodic death, melodic death metal, metal, metallica, muzyka, patelnia, piwo, powitanie, przed, sen, slayer, sport, szukam, trivium, witam, zespoły, zobacz  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|