|
|
|
10-01-2011, 12:15
|
#11 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Avantgarde/black/death/heavy/gothic metal, harsh electro/industrial/ebm, gothic/punk rock
Gram na : Gitarka, ale jedyne co wymiatam to kurz spod szafek...
Panel Piwny:
Otrzymał:
15 za 9 wypowiedzi
Postawił: 5
|
Cytat:
Napisał Steele
Nie jest to sam heavy metal, ale także hard rock, thrash, black metal, death metal, melodic death metal, power metal, a nawet słucham też classic rocka w postaci Pink Floyd, The Rolling Stones czy The Beatles.
|
Dla mnie "nawet" to punk, muzyka elektroniczna, reggae, raga, hh, i poezja śpiewana. .png) Ale witam na forum.
|
|
Freakstranger regeneruje siły...
|
|
10-01-2011, 12:48
|
#12 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Black/Death/Heavy/Power/Melodic Death/Pagan/Blackened Death Metal
Gram na : Gitara, Keyboard
Panel Piwny:
Otrzymał:
8 za 4 wypowiedzi
Postawił: 4
|
Cytat:
Napisał Freakstranger
Dla mnie "nawet" to punk, muzyka elektroniczna, reggae, raga, hh, i poezja śpiewana. .png) Ale witam na forum. .png)
|
Punka kiedyś dużo słuchałem, ale teraz jakoś mniej, elektronicznej muzyki nigdy, reggae, raga i pochodne też nie, a jak poezja śpiewana kiedyś to tylko Grechuta.
|
|
Steele regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
ac/dc, behemoth, black, black metal, children of bodom, classic, death, death metal, deep, forum, gatunku, hard rock, heavy, heavy metal, iron maiden, jakich, melodic, melodic death, melodic death metal, metal, metallica, muzyka, piwo, power metal, punk, rock, sabaton, szymon, the beatles, thrash, vader, venom, witam  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|