|
|
|
05-02-2012, 23:29
|
#1 (permalink)
|
|
Pijawa
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Technical Death Metal, Brutal Death Metal, Slam Death Metal, Thrash Metal, Power Metal
Gram na : Zbieram na gitarę elektryczną. Wcześniej miałem okazję przez krótki okres nauczyć się jednej czy dwó
Panel Piwny:
Otrzymał:
4 za 1 wypowiedź
Postawił: 0
|
Szukam sklepu metalowego
Witam.
Mam pewną prośbę. Mianowicie, szukam sklepu internetowego, w którym mógłbym zaopatrzyć się w koszulki i płyty CD. Nie byłoby to problemem, gdybym szukał zespołów typu Slayer czy Metallica, jednak chodzi tutaj o Death Metal.
Szukam sklepu internetowego, w którym mógłbym kupić koszulki i płyty Death Metalowych zespołów.
Jedyny sklep jaki znalazłem to brutalbands.com, aczkolwiek on odpada, ponieważ nie przyjmują tam przelewów bankowych.
Zna ktoś może taki sklep? A jeśli nie, to może być też zwykły sklep na terenie Polski, gdyby to było tylko jak najbliżej województwa Warmińsko-Mazurskiego.
Za pomoc z góry dziękuję.
|
|
Vitalis regeneruje siły...
|
|
06-02-2012, 11:09
|
#2 (permalink)
|
|
Administrator
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal/Rock/Punk/Reggae
Gram na : elektryk (Cort EVL-X4 + VOX + Zoom G2.1u )
Panel Piwny:
Otrzymał:
53 za 33 wypowiedzi
Postawił: 80
|
|
|
yazoo regeneruje siły...
|
|
06-02-2012, 13:18
|
#3 (permalink)
|
|
Pijawa
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Technical Death Metal, Brutal Death Metal, Slam Death Metal, Thrash Metal, Power Metal
Gram na : Zbieram na gitarę elektryczną. Wcześniej miałem okazję przez krótki okres nauczyć się jednej czy dwó
Panel Piwny:
Otrzymał:
4 za 1 wypowiedź
|
Hm, sklep nie najgorszy, te sławniejsze death metalowe koszulki znajdę, ale tych bardziej ekstremalnych już nie, a o to mi właśnie chodzi. :P No i te ceny... Ale dziękuję za szybką odpowiedź.
PS. Mam nadzieję, że dobrze odpisałem, to chyba mój pierwszy post od przywitania się, a dalej nie wiem jak odpowiadać poprawnie. :P
|
|
Vitalis regeneruje siły...
|
|
06-02-2012, 14:28
|
#4 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, heavy metal, black metal, progresywny rock, klasyka, punk rock, post-metal
Gram na : - gitara elektryczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
46 za 39 wypowiedzi
Postawił: 45
|
Jeśli chcesz mieć tourowe koszulki lub oryginalne zespołów, to spróbuj Rockmetalshop:
Koszulki sklep rockowy | gothic | emo | punk - RockMetalShop.pl
Co prawda nie są tani, ale warto czasem wydać więcej i dłużej cieszyć się koszulką ulubionej kapeli :-) Warto jednak też odwiedzać takie sklepy jak kropa.pl - yazoo wymienił i porównywać asortyment. Czasem da się tam kupić to samo co w rockmetal.pl, tyle, że taniej.
Zobacz jeszcze tu:
Witching Hour Prod. Webshop
Z koszulami w stylach death i black metal jest problem. Popróbuj z pisaniem maili do zespołów - może prowadzą oddzielną sprzedaż .png)
Ja tak kupiłem dwie koszulki Monolitu.
Samowystarczalna jak automat
|
|
Rincewind regeneruje siły...
|
|
06-02-2012, 16:38
|
#5 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal, Rock, Elektroniczna
Gram na : Śpiew (Czysty, growl, skrzek), gitara basowa
Panel Piwny:
Otrzymał:
165 za 122 wypowiedzi
Postawił: 56
|
Wiele zespołów/wytwórni prowadzi sklepy gdzie można bezpośrednio od producenta/twrcy kupić po niższej cenie CD czy koszulki, przykład? Welcome to Solitude Productions web store
|
Immortal-Soul regeneruje siły...
|
|
03-05-2012, 12:18
|
#6 (permalink)
|
|
Pijawa
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
|
zdecydowanie kropa -dużo i tanio!
|
|
kim regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
black, black metal, brutal, brutalbands.com, death, death metal, emo, gothic, internetowy, koszulki, metal, metallica, naszywki, pilnie, płyty, polski, pomoc, post, problem, punk, sklep, sklepy, slayer, szukam, technical, typu, war, witam, yazoo  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|