hmmm jak widze to wogóle temat nauka nawet nie tkniety xD :PP
a mnie coś jednak ruszyło by coś jednak nabazgrać XDmam pyanie xD kojarzy ktoś może ciekawe programy naukowe... mówiąc ciekawe mam na myśli np gdzie się robi zupełnie do niczego potrzebne eksperymenty, rozwala wszystko na drodzę i inne rzeczy które doprowadzają widza do wszelkiej maźci schozów, wymiotów, napadów głupaweki xD itp itd XD
moje idole to
Brainiac (gdzie np mozna dowiedzieć się o nieznanych ciekawych zastosowaniach... np. hmmm... moczu? lub hakies ciekawe wydarzenia historyczne, np że jakis cesarz awansował na jakiegoś ważnego urzędnika swojego przyjaciela... konia :PP no cóż, korupcja zawsze była) no i nie wspomne o nienawiści zawartej w tej prgramie do wszelakich przyczep kemingowych xD zawsze konczy sięjakaś ekspolzją :PP
albo "faceci w bieli" tutaj dużo odcinków nie oglądałam, ale podobało mi sięauto do kórego nie mozna było przypiąc mandtatu, bo np zaczął miatać wszędzie płoniemiami xD :PP (pomysłBazyla, najbardziej go z tamtąd lubie)
no i to chyba już każdy zna "pogromcy mitów" xD haha, aż sama nie wiem od czego by tu powymieniać
aaach xD co ja bym dała by w budzie niektóre lekcje tak wyglądały mmmm...