Kabackchee w MySpace Muzyka ? Posłuchaj darmowych utworów, zobacz zdjęcia i teledyski, dowiedz się więcej!
Tutaj wam oto prezentuję własny profil myspace, skompilowałem całą swoją twórczość z roku 2010 i tak oto powstała płyta "The Poet Syndrome" (Zainspirowane komiksem internetowym "Stripfield", ale to miejsce na inny temat. Założę go jak znajdę czas :P)
Całość tej twórczości można chyba porównać do ostatnich wyczynów pana Serja Tankiana, Machinae Supremacy... Sam nie wiem. Ogólnie mam wrażenie, że mam własny, ale bardzo nietypowy styl. Chociaż jest pare "normalnych" kawałków. Które sa i tak różne. Od Gothic metalu po Metalcore. Wszystkiego po troszku.
Okładka
Na myspace na pierwszych dwóch miejscach są jeszcze 2 moje przeróbki na wersje "8-bitowe" Ordinary Story In Flamesów i Bring Me To Life Evanescence. To są jeszcze nagrania z tamtego roku. To co wrzuciłem teraz zaczyna się od kawałka "Driven Into Obsession"
Do kilku kawałków były pomysły na wokale... ale na pomysłach się skończyło. Co prawda do Things That Do Not Matter są już słowa, melodia, wokalistka itd. Ale nie było czasu nagrać wokali. A kawałki w których ja
próbowałem śpiewać... Tylko kilka osób miało nieprzyjemność ich słuchać, upubliczniam wersje bez wokali :P
A kawałki "For The Unique", "Por Que" i "Contra" Znacie już, chyba wrzucałem je do działu własna twórczość, ale pod innymi nazwami.
Także czekam na opinie i etecetera.
A album w wersji do pobrania jest tu:
http://dl.dropbox.com/u/9810160/Kaba...20Syndrome.zip
Osobiście polecam kawałki:
Driven Into Obsession
For The Unique
Enlighten me (taki lajtowy...)
Por Que
Contra
Alfred Born To Be Terrorist (OBOWIÂZKOWO, mój ulubiony, nawet moja mama go lubi, a to coś znaczy :P)
Things That Do Not Matter
All New Colours
Script For My Drama (Chociaż tutaj pasaże za przeproszeniem zjebałem... Chociaż motyw między 2:40 a 3:00 to chyba jedna z najlepszych rzeczy jakie nagrałem)
Właściwie to prawie wszystkie kawałki wymieniłem...
Niektóre są w słabej jakości (najbardziej Harmony Of Dissonance) Przyczyną jest fakt, że dysk mi się w tym roku 3 razy spalił, i niektóre kawałki musiałem z różnych dziwnych miejsc wyciągać... Harmony Of Dissonance musiałem ripować z Youtube w mono...