|
|
|
26-01-2011, 19:16
|
#51 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: death metal, black metal
Panel Piwny:
Otrzymał:
6 za 4 wypowiedzi
Postawił: 6
|
Uwielbiam czytać i to różne książki w zależności od humoru, z biografii muzycznych polecam
„Slayer – Bez litości”- (prezent od hazbenda na dzień kobiet), oczywiście lektura dla fanów
a ostatnio zakupiłam 3 tytuły:
„Duch Ognia” - Grahama Mastertona – no jak na jego twórczość, taka sobie,
„Ugryziona” – Kelley Armstrong – wilkołaki troszkę inaczej
„Głębia ciemności” – M. Laimo – klasyczny horror, ale troszkę przewidywalny.
Wciągnął mnie też cykl o Anicie Blade napisany prze Laurell K. Hamilton, na razie posiadaniu mam 6 książek bo tyle wyszło na polskim rynku, takie inne spojrzenia na świat wampirów, wilkołaków, przmocy, seksu i innych dziwnych rzeczy, taki fajny, lekki do czytania misz-masz, mam nadzieję, że w tym roku wyjdzie następna.
A z polskich klimatów to niedawno przeczytałam opowiadania grozy – Antologię – „Pokój do wynajęcia” oraz „Erynie” i „Głowę Minotaura” Marka Krajewskiego – takie osadzone historyczne kryminały.
|
|
IratusaDea regeneruje siły...
|
|
27-01-2011, 22:27
|
#52 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal,Rock
Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
14 za 12 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Z tego co podałaś nie znam głębi ciemności 
a tak ogólnie po pracy lobię poczytać gazetę wyborczą lub rzeczpospolitą jeżeli chodzi o książki to nie ma żadnej części literatury Tolkiena której bym nie miał i nie przeczytał...
ale była też książka pod tytułem "Nocna Straż" o skradzeniu obrazu ale nie pamiętam autora jak sobie przypomnę to może podam!
|
|
Patelnia regeneruje siły...
|
|
27-01-2011, 23:13
|
#53 (permalink)
|
|
Moderator
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Mastodon, Gazpacho, Void Of Silence
Gram na : Washburn Wi 14 i Ibanez TBX 15 R.
Panel Piwny:
Otrzymał:
47 za 40 wypowiedzi
Postawił: 30
|
Masz na myśli Nocną Straż łukanienki czy Straż Nocną Pratchetta?
|
Yoss regeneruje siły...
|
|
28-01-2011, 15:22
|
#54 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Metal,Rock
Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)
Panel Piwny:
Otrzymał:
14 za 12 wypowiedzi
Postawił: 84
|
Nie jestem pewny jaki to był autor ale książka była o kradzieży obrazu "Nocna Straż" zaczynało się od wybuchu walizki w jadącej Taksówce ale książka sama w sobie była bardzo wciągająca. ale na pewno to nie był ani pierwszy ani drugi autor chociaż tą od łukanienki czytałem ale jednak jego książka trochę przynudzała chociaż zrobili na podstawie książki ciekawą grę i film
__________________________________________________ _____________
mam prośbę mi wyskakuje jakiś błąd w czasie gdy naciskam edytuj więc już przepraszam za wczasu poszukam wtyczek!
|
|
Patelnia regeneruje siły...
|
|
29-01-2011, 17:00
|
#55 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: death metal, black metal
Panel Piwny:
Otrzymał:
6 za 4 wypowiedzi
Postawił: 6
|
Cytat:
Napisał roszpun
a jezeli ktoś lubi czytac do jedzneia, to cykl Hannibal Lecter, jest chyba jak najbardziej na miejscu ;] smacznego ;] szczególnie cz. III Hannibal Lecter, do której własnie sie zabieram ;]
|
jakiś rok machnęłam wszystkie trzy jak leżałam w szpitalu-były w szpitalnej bibliotece normalnie - no jakby nie patrzył o doktorze heheh
tez polecam !!! zdecydowania fajniejsze niż filmy (bo wyobraźnia ludzka nie zna granic)
|
|
IratusaDea regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
biografia, ciekawe książki, clive cussler, dan brown, denis lehane, era, exbitz, forum, gatunek, gracham masterton, historia, horror, jonathan carrol, king, klimat, kobiety, książki, linki, metal, metallica, metalzone, metalzone.pl, młot, młot na czarownice, noc, pdf, pisarze, saga, stephen king, tom clancy, umrzeć, usa, weronika, weronika postanawia umrzeć, życie  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|