metalzone.pl
Dołącz już teraz! Bogaty dział download, nowości ze świata muzyki.
portal
Tabulatury Sklep - akcesoria rock/metal
nawigacja
Newsy
Nowości CD/DVD
Ogłoszenia rock/metal
Mapa Metalzonowców
strefa usera
Mój profil

Get Adobe Flash player

Kliknij » zostanie otwarty player w nowym oknie!

Podoba Ci się nasza strona ?
Kliknij button poniżej!

oraz

stare 26-01-2011, 19:16   #51 (permalink)
Ladies

Zwiń / Rozwiń info

Słucham: death metal, black metal

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

Uwielbiam czytać i to różne książki w zależności od humoru, z biografii muzycznych polecam
„Slayer – Bez litości”- (prezent od hazbenda na dzień kobiet), oczywiście lektura dla fanów
a ostatnio zakupiłam 3 tytuły:
„Duch Ognia” - Grahama Mastertona – no jak na jego twórczość, taka sobie,
„Ugryziona” – Kelley Armstrong – wilkołaki troszkę inaczej
„Głębia ciemności” – M. Laimo – klasyczny horror, ale troszkę przewidywalny.
Wciągnął mnie też cykl o Anicie Blade napisany prze Laurell K. Hamilton, na razie posiadaniu mam 6 książek bo tyle wyszło na polskim rynku, takie inne spojrzenia na świat wampirów, wilkołaków, przmocy, seksu i innych dziwnych rzeczy, taki fajny, lekki do czytania misz-masz, mam nadzieję, że w tym roku wyjdzie następna.
A z polskich klimatów to niedawno przeczytałam opowiadania grozy – Antologię – „Pokój do wynajęcia” oraz „Erynie” i „Głowę Minotaura” Marka Krajewskiego – takie osadzone historyczne kryminały.
IratusaDea regeneruje siły...   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-01-2011, 22:27   #52 (permalink)
Pozytywnie uzależniony

Zwiń / Rozwiń info

Słucham: Metal,Rock

Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

Z tego co podałaś nie znam głębi ciemności
a tak ogólnie po pracy lobię poczytać gazetę wyborczą lub rzeczpospolitą jeżeli chodzi o książki to nie ma żadnej części literatury Tolkiena której bym nie miał i nie przeczytał...
ale była też książka pod tytułem "Nocna Straż" o skradzeniu obrazu ale nie pamiętam autora jak sobie przypomnę to może podam!
Patelnia regeneruje siły...   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-01-2011, 23:13   #53 (permalink)
Moderator

Zwiń / Rozwiń info

Słucham: Mastodon, Gazpacho, Void Of Silence

Gram na : Washburn Wi 14 i Ibanez TBX 15 R.

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

Masz na myśli Nocną Straż łukanienki czy Straż Nocną Pratchetta?

Joseph Heller - Paragraf 22
Yoss regeneruje siły...   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-01-2011, 15:22   #54 (permalink)
Pozytywnie uzależniony

Zwiń / Rozwiń info

Słucham: Metal,Rock

Gram na : Gitara (każda nawet trochę na basie)

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

Nie jestem pewny jaki to był autor ale książka była o kradzieży obrazu "Nocna Straż" zaczynało się od wybuchu walizki w jadącej Taksówce ale książka sama w sobie była bardzo wciągająca. ale na pewno to nie był ani pierwszy ani drugi autor chociaż tą od łukanienki czytałem ale jednak jego książka trochę przynudzała chociaż zrobili na podstawie książki ciekawą grę i film

__________________________________________________ _____________

mam prośbę mi wyskakuje jakiś błąd w czasie gdy naciskam edytuj więc już przepraszam za wczasu poszukam wtyczek!
Patelnia regeneruje siły...   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-01-2011, 17:00   #55 (permalink)
Ladies

Zwiń / Rozwiń info

Słucham: death metal, black metal

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

Cytat:
Napisał roszpun Zobacz post
a jezeli ktoś lubi czytac do jedzneia, to cykl Hannibal Lecter, jest chyba jak najbardziej na miejscu ;] smacznego ;] szczególnie cz. III Hannibal Lecter, do której własnie sie zabieram ;]
jakiś rok machnęłam wszystkie trzy jak leżałam w szpitalu-były w szpitalnej bibliotece normalnie - no jakby nie patrzył o doktorze heheh
tez polecam !!! zdecydowania fajniejsze niż filmy (bo wyobraźnia ludzka nie zna granic)
IratusaDea regeneruje siły...   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej!

Tagi
biografia, ciekawe książki, clive cussler, dan brown, denis lehane, era, exbitz, forum, gatunek, gracham masterton, historia, horror, jonathan carrol, king, klimat, kobiety, książki, linki, metal, metallica, metalzone, metalzone.pl, młot, młot na czarownice, noc, pdf, pisarze, saga, stephen king, tom clancy, umrzeć, usa, weronika, weronika postanawia umrzeć, życie

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania