|
|
|
13-04-2011, 14:45
|
#1 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Gram na : Elektryk, Wokal
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
Postawił: 70
|
Minecraft
Witam .png) Zaciekawiło mnie czy ktoś z tąd słyszał lub grał/gra w tą grę. Krótki opis gry:
Minecraft jest sandboksową grą komputerową, która pozwala graczowi budować konstrukcje z kostek w świecie 3D. Autor gry wpadł na pomysł jej stworzenia po zetknięciu z Infiniminer, jednak inspirował się także grami: Dwarf Fortress, Dungeon Keeper. Gra podzielona jest na dwie odmiany, Betę i Classic, gdzie Classic skupiona jest na samym budowaniu, a Beta zawiera przeciwników, licznik zdrowia oraz wiele możliwości i przedmiotów. Beta jest na bieżąco aktualizowana, Classic zaś nie jest już rozwijana. Obie posiadają tryby gry jednoosobowej i wieloosobowej.
Dodam od siebie że trzeba poprostu przetrwać budując schronienie oraz udoskonalać ekwipunek.W nocy wychodzą zombie,pająki,szkielety z którymi trzeba walczyć lub się przed nimi tylko bronić. Gra zawiera mnóstwo przedmiotów takich jak piece, miecze, kilofy, łopaty, motyki do uprawy roli. Jest tego bardzo dużo ale nie będę wymieniał.
Grafika niektórych może odrzucić ale gdy się zagra trudno jest przestać .png) Naprawdę wciąga. Umieściłbym skąd ściągnąć ale sam się już nie orientuje  ja mam tą gierke odkąd wyszła. Oczywiście gram na piracie co nie daje aż tak wielkiej różnicy jak oryginał. To tyle dodam jeszcze że zdecydowanie grę polecam.
|
|
Mortasable regeneruje siły...
|
|
13-04-2011, 16:38
|
#2 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
Trudno jest o tej grze nie słyszeć, siedząc w tematyce gier na pecety. Jest niezłym dowodem że obecnie tworzenie gier to nie tylko powielanie starych tudzież sprawdzonych pomysłów, że liczy się również kreatywność - nie tylko kasa.
A sama gra ? Według mnie ciekawa nowinka, ale raczej nie zagram...chyba że NAPRAWD?Š warto
Ostatnio edytowane przez exbitz ; 13-04-2011 o 19:41
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
13-04-2011, 18:35
|
#3 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Rock/Blues?Metal
Gram na : Gitara basowa
i po części na innych klawisze perka gitary cymbałki harmonijka
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 46 wypowiedzi
Postawił: 24
|
o samej sławie mówi masa filmików o niej na spryciarzach. ;p np jak zrobic ruchome piaski czy wkradac się innym do domków
|
|
Rudy regeneruje siły...
|
|
13-04-2011, 21:14
|
#4 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Melodic Death Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, Symphonic, Black Metal, Death Metal, Doom, Death,
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
|
Ja zdecydowanie polecam tą grę  Gram w nią praktycznie odkąd wyszła i nie zamierzam przestać. Ciągle ją udoskonalają. Teraz słyszałem coś że w piątek ma wyjść update w którym są burze i zmiany pogody. Bardzo ciekawe
|
|
|
|
18-05-2011, 08:28
|
#5 (permalink)
|
|
Guest
Zwiń / Rozwiń info
|
Dla niezdecydowanych moge dodac ze gra ma opcje 3d  Zakladamy okulary i przenosimy sie do swiata szescianow. Teraz, maja dojsc smoki podobno. Poczekamy zobaczymy. Ja gram na piracie i jest duza niedogodnosc gdy chce grac przez neta, mianowicie servery sa lipne:/ Malo slotow a przepustowoscia tez nie grzesza. No ale jak ma sie oryginal to inna bajka, servery nawet do 1000 osob i sie nie tna .png) Klucz do gry okolo 40zl kosztuje z tego co mnie pamiec nie myli. Kupilbym ale na gry wydawac kase to troche niedorzeczne
|
|
|
|
18-05-2011, 19:59
|
#6 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
|
Kordian tak się zapytam czy testowałeś to z okularami... Bo dosyć ciekawa opcja
|
|
|
|
18-05-2011, 20:07
|
#7 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
Cytat:
Napisał Kordian
Klucz do gry okolo 40zl kosztuje z tego co mnie pamiec nie myli. Kupilbym ale na gry wydawac kase to troche niedorzeczne .png)
|
Co w tym niedorzecznego ? Czy chcesz całe życie piracić ? Właśnie TO jest niedorzeczne
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
18-05-2011, 20:10
|
#8 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
|
Wiesz trochę racji jest tu i tu. Bo kasę wydawać to jest straszne... Ale fakt że czasem opłaca się kupić. Np ja zbieram już pieniądze na Battlefielda 3
|
|
|
|
18-05-2011, 20:17
|
#9 (permalink)
|
|
Przybysz
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Trash-metal, heavy-metal, rock
Gram na : Gitara akustyczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
4 za 1 wypowiedź
Postawił: 1
|
Grałem z Kordianem w Minecrafta .. cóż gra nienajgorsza, kreatywna lecz mi się szybko znudziła., i trochę mało rozbudowana dlatego szybko się znudziła
Trochę jak Simsy
|
|
Ernest444 regeneruje siły...
|
|
18-05-2011, 20:25
|
#10 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Panel Piwny:
Otrzymał:
17 za 15 wypowiedzi
|
Przypominam że gra jest w wersji Beta to dopiero początek ja gram odkąd ta gra powstała również z Korkiem grałem
|
|
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
ciekawe, classic, eta, fakt, gra, gry, inne, kasa, maja, od siebie, war, witam, za darmo, zmiany, zombie, życie  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|