|
|
|
14-08-2010, 22:33
|
#81 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Thrash,death,heavy metalcore,rock,blues
Gram na : gitare juz mam ale brakuje mi silnej woli
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
Postawił: 84
|
w sezonie o ktorym pisalem gdzie mialem 4 kolejki do konca,to udalo mi sie zdobyc 2 miejsce,valencja sie potknela.w 4 sezonie zdobylem mistrza,a 5 sezon skonczyl sie calkowita katastrofa.odpadlem z ligi mistrzow juz w fazie grupowej(3miejsce czyli puchar uefa)w ktorym tz od razu odpadlem z olimpiakosem.
przez wiekszosc sezonu zajmowalem 6 miejsce,ale mialem udana koncowke i zajalem 2 miejsce,dzieki powroceniu do starej,sprawdzonej taktyki 3-5-2 i juz jej nigdzy nie zmienie.w 6 sezonie zajolem znowu pierwsze miejsce,ale w finale ligi mistrzow przegralem z asrenalem 4-3.teraz rozpoczynam 7 sezon i kupilem obronce za 65 ln euro,skaut mowil ze tak dobrze kryje ze rywale dlugo po meczu ogladaja sie za siebie.
Mam jescze jedna prosbe,moze wiecie jakie ustalic treningi junirom by zostali zawodnikami klasy swiatowej,
przez ta nieznajomosc nie wyksztalcil mi sie vela i camacho i kilku innych,wiec narazie zawieszam dzialalnosc w FM,mam wieli talent ktory ma 20 lat,gra juz wm pierwszym skladzie i jest juz rownie dobry jak iniesta,ale posiada potencjal by byc owielie lepszym zawodnikiem,wiec nie chce zmarnowac tegp taentu
A u was co slychac??
|
|
andre6616 regeneruje siły...
|
|
15-08-2010, 11:08
|
#82 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
U mnie nic nie słychać  Menedżery piłkarskie chyba znudziły mi się definitywnie...przynajmnniej te, w które grałem, bo gdybym dorwał się do FM 10, byłoby zupełnie inaczej
Co do treningu juniorów (i nie tylko):
FM 2009 w pigułce: poradnik treningowy - Artykuły - CM Revolution
Myślę, że to Ci się może przydać.
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
|
exbitz upija się dzisiaj na koszt:
|
|
15-08-2010, 18:36
|
#83 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: Thrash,death,heavy metalcore,rock,blues
Gram na : gitare juz mam ale brakuje mi silnej woli
zeby sie nauczuc grac;D
Panel Piwny:
Otrzymał:
34 za 28 wypowiedzi
Postawił: 84
|
wielkie dzieki exbitz,a co do FM-a to nigdy mi sie nie nudzi,ta gra jest dla mnie jak narkotyk i caly czas o niej mysle.W FM 09 gram juz 2 lata i zamierzam drugie tyle,albo i trzecie
|
|
andre6616 regeneruje siły...
|
|
15-08-2010, 22:01
|
#84 (permalink)
|
|
The Evil
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: http://www.lastfm.pl/user/Exbitz
Gram na : Growl
Panel Piwny:
Otrzymał:
55 za 42 wypowiedzi
Postawił: 87
|
Ja grałem tyle w Fm 08, potem w 09, więc miało prawo mi się znudzić...Co nie znaczy, że nie lubię dyskutować o tych grach, wręcz przeciwnie
|
|
exbitz regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
2010, akurat, blue, book, ciekawe, del, doda, dział, efekt, efekty, eta, exbitz, forum, gatunek, gra, granie, gry, klub, late, liverpool, ostatnio, pod, polityka, pomoc, przed, punk, serwer, sezon, ska, sklad, start, ustawienia, wakacje, za darmo, zespół  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|