Na ten temat mogłabym się wypowiedzieć podwójnie. Więc zacznę od pierwszego mojego wrażenia gdy go zobaczyłam. Może mi ktoś wyjaśni:
Po co zakładać temat o rozmiarze naszych butów?
Czy przez to lepiej się poznamy?
A zresztą taki temat można by dać pod takie tematy jak : 'Metalzonowcy w liczbach' czy 'Jak się ubieracie' A ktoś powiedział niedawno, że porządek musi być. Âmieszne, jak dla mnie.
Ale z drugiej strony dobrze, że co poniektóre osoby rozkręciły jakoś ten temat i zadają całkiem ciekawe pytania na temat glanów raz wypowiadają się na temat innego obuwia, na podstawie ich wygody i najlepszego przeznaczenia do nich, jak np. że trampki są świetnymi butami dziennymi, lekkie i wygodne A nie piszą jedynie o swoim rozmiarze buta.
A np. Pani Manager zadała pytanie 'Co sądzicie o kolorowych glanach?' Super pytanie! Osobiście uważam, że jeżeli ktoś nosi kolorowe glany to znaczy, że poszukuje swojego odmiennego stylu i to jest dobre. Czarne glany może założyć każdy, a nie każdy odważy się założyć glany w paski lub kwiatki, prawda?
P.S. Może za niedługo ktoś założy temat 'Jaki macie rozmiar gaci?' lub 'Ile macie w pasie?' Sądzę, że takie tematy bardzo nas do siebie zbliżają...
Czołem.