Czyli jakie nowe filmy mają szanse pojawić się na ekranach kin.
Ostatnio doszły mnie słuchy o Tyatanicu 2.
Nawet znalazłem trainer, ale moim zadaniem to chłam, totalna porażka. Oby to nigdy nie wyszło bo zabiją legendę.
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Zapowiadana fabuła rysuje się ciekawiej:
Spoiler:
Historia rozgrywa się w latach 50 ubiegłego wieku. Babydoll zostaje umieszczona przez ojczyma w zakładzie psychiatrycznym. Za pięć dni ma przejść zabieg lobotomii. W tym czasie dziewczyna kreuje alternatywny świat, w który ucieka aby zapomnieć o rzeczywistości. Jednak i tam nie jest bezpieczna. Babydoll musi zebrać 5 przedmiotów, aby uchronić się przed złoczyńcą czyhającym na nią. Pomagają jej cztery pacjentki szpitala.
Jeśli znajdziecie jakieś ciekawe info o jakimś filmie to zapraszam do wstawiania.
Panel Piwny:
Otrzymał:
165 za 122 wypowiedzi
Postawił: 56
O tym że Tytanic 2 ma wyjść to wiem od chyba miesiąca, ale nie pisałem o tym na forum bo widziałem/czytałem jaki to gniot będzie. Dlatego wolałem was uchronić.
Oglądałam ten trainer titanica 2 . Jak dla mnie porażka . Po pierwsze odniosłam wrażenie że jest to hit który chcą na siłe "odgrzewać" żeby tylko cokolwiek zarobić na ludziach . A po drugie to żaden aktor nie zastąpi Leonarda DiCaprio