Jeśli chodzi o mnie to różnie, czasami filmy nagminnie są blokowane na stronach i nigdzie nie da się obejżeć więc w tedy musze ściągać, ale bardziej preferuję ogolądanie online. Jakie serwisy? Myślę, że po za Youtubem, który jest standardem, może nie w długometrażowych filmach (chociaż takie tez tam się znajdzie tyle, że w kilku-kilkunastu partiach), ale jednak da się obejżeć. Moim ulubionym serwisem jest zdecydowanie Megavideo, jest niestety ograniczenie, które wynośi ledwo ponad godzinę filmu na godzinę, a potem trzeba czekać 52 minuty, ale filmy z tego serwisu wczytują sie bardzo szybko co ma duży plus
.png)
inne serwisy to może być Sevenload, tu chyba nie ma limitów, ale nie dam sobie głowy uciąć, no a takim serwisem, którego nie polecam jest Veoh, nie można tam obejżeć całego filmu, są tylko previewy po 5 minut, dopiero gdy pobierze się jakiś badzie z tej strony (którego nigdzie nie mogłem na tej stronie znaleźć...) będzie (prawdopodobnie) możliwe oglądanie pełnych filmów w tym serwisie. No nic to chyba tyle? Na wrzucie też czasem można coś znaleźć chociaż bardziej mi podchodzi ta stronka pod pliki Audio niż Video. No to wszystko