|
|
|
28-01-2012, 17:56
|
#21 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, Death, rock
Gram na : Niestety nie, śpiewam.
Panel Piwny:
Otrzymał:
3 za 1 wypowiedź
Postawił: 0
|
To ja Was przynudzę swoją opowieścią o mojej miłości, Death  Na początku polecono mi The Sound of Perseverance. Znienawidziłam tę płytę, nie podszedł mi wokal. Niestety, nikt mi nie powiedział, że na innych płytach stylistyka jest inna, zatem zniechęciłam się do Deathu ogółem. Jednak znalazło się parę innych osób, które mi polecały Death. Pomyślałam więc: "No dobra, ściągnę jeszcze jakąś". I tak zakochałam się w tekstach, solówkach i melodiach Symbolic. Potem Scream Bloody Gore, Leprosy, Human, Individual Thought Patterns i w końcu przekonałam się do TSoP. Na urodziny dostałam reissue Human z 2011 roku i jestem zakochana. Ten moment w "Suicide Machine" - "Manipulating destiny..." jest po prostu genialny na remiksie. I ta perkusja. Na chwilę obecną Human to mój ulubieniec, ale ogółem ulubieńca nie mam, za bardzo kocham ten zespół, aby wybrać 1 płytę  No, może ITP
|
|
evil_chuck regeneruje siły...
|
|
28-01-2012, 22:28
|
#22 (permalink)
|
|
Pozytywnie uzależniony
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, heavy metal, black metal, progresywny rock, klasyka, punk rock, post-metal
Gram na : - gitara elektryczna
Panel Piwny:
Otrzymał:
46 za 39 wypowiedzi
Postawił: 45
|
No. Human moim zdaniem jest ich najlepszą płytą.
Samowystarczalna jak automat
|
|
Rincewind regeneruje siły...
|
|
29-01-2012, 14:57
|
#23 (permalink)
|
|
Ladies
Zwiń / Rozwiń info
Słucham: thrash metal, Death, rock
Gram na : Niestety nie, śpiewam.
Panel Piwny:
Otrzymał:
3 za 1 wypowiedź
Postawił: 0
|
Human jest genialny + zdecydowanie został najlepiej zremasterowany, aczkolwiek Vacant Planets do mnie nie przemawia jakoś.
|
|
evil_chuck regeneruje siły...
|
|
| Podoba Ci się ten temat? Kliknij ikonę poniżej! |
|
|
Tagi
|
1988, 1990, 1991, 1992, 1993, 1998, 2001, album, albumy, brzmienie, death, death metal, efekt, era, fragile, gatunku, gra, granie, grind, grind metal, heavy, heavy metal, inne, king, metal, muzyka, płyty, pod, progresywny metal, słowa, sklad, teksty, thrash, zespół  |
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten temat |
|
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|